باید تست کنید . ممکنه بالا بیاد ولی درست شناسایی نشه یا ممکنه بالا نیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_50 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید اگه من cpu ٍe5400 رو بدون آپدیت بایوس قرار بدم تو کیس چی میشه ؟
سیستم بالا میاد یا نه ؟
باید تست کنید . ممکنه بالا بیاد ولی درست شناسایی نشه یا ممکنه بالا نیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_50 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_50 (31-01-16)
|
چه برنامه دیگه ای سراغ دارید که بشه از طریق ویندوز بایوس رو آپدیت کرد به آخرین ورژنش ؟
و من اگه یه رم 2 گیگ دیگه با این 4 گیگ که دارم اضافه کنم که مارکش با اون دو تا یکی نباشه مشکلی پیش میاد یا نه ؟
آخرین ویرایش توسط alireza_50 در تاریخ 31-01-16 انجام شده است
برنامه خود گیگابایت رو معرفی کردم . شما باید مشکل ویندوزتون رو حل کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_50 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رم هم ممکنه مشکل ایجاد بشه . بعضی از موارد رو فقط میشه با تست مطمئن شد .
alireza_50 (31-01-16)
اقا من اشتباه مدل مادربردم رو گفتم این هستش ۹۴۵pl_s3 هستش میشه بگید چند گیگ رم میشه روی این مادربرد انداخت وو توضیحاتی درباره این مادربورد بدید ؟
4 گیگ ماکزیممبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_50 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از e5400 هم پشتیبانی نمیکند .
- - - Updated - - -
4 گیگ ماکزیممبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_50 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از e5400 هم پشتیبانی نمیکند .
alireza_50 (01-02-16), DOOM999 (31-01-16)
از e5400 پشتیبانی میکنه چون انداختم خیلی هم سرعت pc فرق کرد نسبت به قبلی که pentium 4 روش بود
GA-945PL-S3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_50 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rev چند ؟
شما فکر کنم باز دارید مدل مادربرد رو اشتباه میگید
GIGABYTE TECHNOLOGY Socket 775 - Intel 945PL - GA-945PL-S3 (rev. 1.0)
alireza_50 (01-02-16)
|
GA-945PL-S3
این هستش A1زده بود rev رو ورژن FB بود بعد از آپدیت بایوس تغییر کرد
rev فیریکی روی برد نوشته شده . اون احتمالا rev جدیدتر از 1 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_50 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks